Home > rekenmodules

Bereken zelf

Maak hier zelf eenvoudig je berekeningen.

Als je een berekening hebt gemaakt, kun je onderaan de berekening op de knop onder aan de pagina drukken. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites, zijn wij volledig onafhankelijk en bemiddelen wij dus niet. Ook hebben wij geen aandeelhouder die bemiddelt. Wij zijn slechts een platform bieden om consumenten en financieel dienstverleners bij elkaar te brengen  en kunnen wij je geen offerte verstrekken. Als je op de knop drukt, zetten wij voor jou een gratis en anoniem verzoek op ons Marktplein Verzekeringen om in contact te komen met een financieel adviseur. Bij ons aangesloten financieel adviseurs krijgen meteen een seintje van ons m.b.t. jouw verzoek en zullen daarop reageren. Alleen jij bepaalt of en met wie je eventueel verder gaat. Jouw gegevens zijn niet inzichtelijk, er kan dus geen rechtstreeks contact met je worden gezocht, behalve middels een reactie op jouw verzoek op Marktplein.  

  Overlijdensrisicoverzekering  
 
Maak hier je berekening voor een overlijdensrisicoverzekering. Dit is voor zowel een nieuwe verzekering als een bestaande verzekering over te sluiten en zodoende geld te besparen.
 
     
  Volledig renteoverzicht  
 
Bekijk hier een automatisch overzicht van alle hypotheekrentes.
 
     
  OversluitCheck  
 
Kan mijn hypotheek goedkoper? Zie binnen twee minuten of er besparingen mogelijk zijn.
 
     
  Maximale hypotheek  
 
Misschien wel de meest gestelde vraag: hoeveel kan ik lenen? Met een paar eenvoudige schuifjes wordt het antwoord direct inzichtelijk. Is die droomwoning binnen handbereik.


 
     
  Huren of kopen?  
 
Welk huis kan ik kopen met mijn huidige netto huurlasten?
 
     
  Rente top 5  
 
Wat zijn de goedkoopste rentes van het moment?
 
     
  Minimale verkoopprijs  
 
Bij welke verkoopopbrengst kan ik die beoogde woning kopen? Bereken het hier heel eenvoudig aan de hand van uw wensen.