Home > OVER ONS > Over Ons

Over Ons

Wie zijn wij?

Vragen over uw bedrijfsrisico’s, personeelsvoorzieningen of uw privé situatie? Elke vraag vraagt om specifieke deskundigheid. Wij vinden dat goed advies eenvoudig bereikbaar moet zijn. Wij vinden dat u snel in contact moet kunnen komen met de juiste adviseur.  Wij zijn een vergelijkingssite van financiële dienstverleners. Wij willen helpen bij de zoektocht naar de juiste adviseur. Dit doen wij door u inzicht te geven in de dienstverlening,  de waardering  en het tarief van financiële dienstverleners.

Wij zijn 100% onafhankelijk en objectief. Wij stellen het klantbelang voorop.

Wie betaalt ons?

Het bouwen en onderhouden van deze website kost geld. Wij laten ons betalen door adviseurs die ervoor kiezen om op adviestariefvergelijker.nl hun tarieven en diensten transparant te maken en te tonen.

De kosten

Abonnement adviestarieven publiceren + markplein verzekeringen

De enige vergoeding die wij daarvoor ontvangen van de financieel dienstverlener is € 19,95 ex btw per maand per provincie. Daarnaast kan de financieel dienstverlener zich abonneren op het marktplein, om u zodoende beter van dienst te kunnen zijn. Ook hiervoor zijn de maandelijkse kosten € 19,95 ex btw per provincie.

Adviseur in beeld

Daarnaast heeft de financieel adviseur nog de mogelijkheid zich boven aan de resultatenpagina te profileren als "adviseur in beeld". De kosten daarvoor bedragen € 7,50 ex btw per dag per provincie.

Goede doelen

Van deze opbrengsten gaat 5% naar een goed doel. De financieel adviseur kan kiezen uit drie goede doelen, te weten: Kika, Voedselbank Nederland en Villa Pardoes. Wij zullen dan jaarlijks voor de afdracht zorgen.

 

Door wie is adviestariefvergelijker.nl gefinancierd?

Adviestariefvergelijker.nl is volledig gefinancierd uit privé vermogen. Er zijn geen andere investeerders betrokken bij deze site.

Wie zitten er achter adviestariefvergelijker.nl?

Adviestariefvergelijker.nl is een bedrijf dat is opgericht om zowel particulieren als bedrijven te helpen bij het vinden van de juiste adviseur tegen de juiste prijs in een vaak ondoorzichtige markt met ingewikkelde materie. Wij willen ook een maatschappelijke rol vervullen, omdat wij vinden dat advies voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij hebben de keuze gemaakt om geen verzekeringsproducten te vergelijken, want wij vinden dat bij ieder product een goed advies hoort en soms zelfs noodzakelijk is.

Missie en Visie

Missie

Wij helpen consument en bedrijven bij het vinden van de juiste adviesdienst en wij stellen de adviseur in staat de juiste klant te binden. Wij doen dit door klantervaringen over kwaliteit en service te delen en de kosten van adviesdiensten transparant weer te geven op adviestariefvergelijker.nl

Visie

Adviestarievergelijker.nl streeft ernaar de plek te zijn waar de klant en adviseur elkaar vinden en waarbij de klant de service of advies hoog waardeert.