Home > ZAKELIJK > Zakelijk

Zakelijk

Uw bedrijf is belangrijk. Als ondernemer bent u daarom bezig met het leiden van uw bedrijf en dat is logisch. Doordat u met uw bedrijf bezig bent, kunt u niet dagelijks bezig zijn met uw financiële- en bedrijfsrisico's en de zakelijke verzekeringen. Door er niet dagelijks mee bezig te zijn loopt u wellicht een aantal vervelende risico's. U kunt daarbij denken aan:

  • u betaalt jarenlang teveel premie voor uw personeels- of schadeverzekeringen
  • u bent dubbel verzekerd
  • u kunt betere voorwaarden krijgen voor hetzelfde geld
  • in geval van overlijden of arbeidsongeschiktheid kunnen u of uw nabestaanden niet meer rondkomen.
  • u bent niet of onderverzekerd.
  • u heeft een overbodige verzekering

Vanaf 2013 is daar een nieuw risico bijgekomen. U betaalt wellicht een te hoog tarief voor advies of beheer van bijvoorbeeld uw pensioenregeling of u kunt een betere dienstverlening krijgen voor hetzelfde geld!

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet met verzekering en financiële risico's bezig wilt zijn. U wilt natuurlijk wel dat alles goed geregeld is als er iets gebeurt in uw bedrijf of leven. Om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is en u de juiste adviseur kunt vinden tegen het juiste tarief kunt u Adviestariefvergelijker.nl gebruiken.

Als u daarnaast uw zakelijke verzekeringspakket tegen het licht wilt houden kan dat ook. U kunt dan gebruik maken van Marktplein Verzekeringen. Als u daar uw vraag stelt en bijvoorbeeld uw verzekeringsoverzicht "uploadt" krijgen alle aangesloten adviseurs direct uw vraag voorgeschoteld en gaan voor u aan de slag.